Hoe kan ik een kortingspercentage toevoegen aan een factuur?

De instellingen voor de kortingspercentages zijn terug te vinden op de volgende locatie: Relatiebeheer > Financiële relatie instellingen > tabblad 'Kortingsinstellingen'

Door middel van het '+'-teken kan een nieuwe kortingsinstelling worden aangemaakt.

Er opent een venster:

1. Geef de korting een code
  2. Vervolgens geeft u de korting een naam.
  3. Wanneer u dit gedaan heeft, krijgt u de keuze 'percentage'.
  4. Is de korting een percentage? Klik dan op 'Ja', en stel het percentage in.
  5. Is de korting een vast bedrag? Klik dan op 'Nee', en vul het bedrag in.

Kies tot slot voor Opslaan.

De korting kan nu gebruikt worden, bij order (tabblad orderdetails, onderdeel financieel) en facturen (tabblad Factuurinstellingen, onderdeel Factuur instellingen).

LEt op de factuur moet nog wel worden opgeslagen.